منابع اقتصادی خارجی برای تکمیل پتروشیمی لردگان تأمین می گردد

به گزارش آی تی گپ، خبرنگاران: نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته از تأمین منابع اقتصادی ایران در چین برای تکمیل و بهره برداری پتروشیمی لردگان اطلاع داد.

منابع اقتصادی خارجی برای تکمیل پتروشیمی لردگان تأمین می گردد

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

مجید جلیل در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران در شهرکرد، با بیان اینکه برای ساخت پتروشیمی لردگان بیش از یک هزار میلیارد ریال و 553 میلیون یورو سرمایه گذاری شده، گفت: این مجتمع بزرگ صنعتی 2 سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی با اشاره به اینکه رقمی معادل 17 هزار میلیارد ریال از محل منابع خارجی کشور در چین به این مجتمع اختصاص می یابد، اضافه نمود: تکمیل و راه اندازی این پتروشمی زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم 2500 نفر را فراهم می نماید.

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: این مجتمع پتروشیمی ظرفیت فراوری سالانه 750 هزار تن آمونیاک و 1200 تن اوره را دارد.

جلیل اضافه نمود: تمام محصولات این پتروشیمی شامل اوره و آمونیاک در بخش کشاورزی استفاده می گردد.

آ

منبع: تسنیم
انتشار: 10 بهمن 1398 بروزرسانی: 19 مهر 1399 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 745

به "منابع اقتصادی خارجی برای تکمیل پتروشیمی لردگان تأمین می گردد" امتیاز دهید

1 کاربر به "منابع اقتصادی خارجی برای تکمیل پتروشیمی لردگان تأمین می گردد" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "منابع اقتصادی خارجی برای تکمیل پتروشیمی لردگان تأمین می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید