مصرف روزانه امگا 3 خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد
به گزارش آی تی گپ، یک مطالعه متاآنالیز تایید می نماید که مصرف روزانه مکمل امگا 3 خطر ابتلا به بیشتر بیماری های قلبی و عروقی حتی حملات قلبی و مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را کاهش می دهد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، اسید های چرب امگا 3 برای سلامت انسان ضروری تشخیص داده شده اند، اما بدن قادر به فراوری آن ها نیست و بنابراین ضروری است به وسیله منابع غذایی مانند روغن ماهی از جمله ماهی سالمون و تن - گیاهان و مغز خشکبار و مکمل های غذایی تامین گردد.
این مطالعه جدید حاوی بزرگترین و جدیدترین داده هایی است که به آنالیز ارتباط میان مصرف مکمل روغن ماهی و خطر ابتلا به بیماری های قلبی پرداخته است. محققان در این مطالعه داده های 13 آزمایش را در سرتاسر دنیا در مورد 120 هزار فرد بالغ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این مطالعه نشان می دهد افرادی که روزانه 840 میلی گرم از مکمل های امگا 3 دریایی مصرف نموده اند، پیروز شده اند خطر ابتلا به بیشتر موارد بیماری های قلبی عروقی از جمله سکته قلبی، مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهند. این مطالعه همچنین نشان می دهد که هر چه دوز مصرفی مکمل های امگا 3 بیشتر باشد، فواید قلبی و عروقی بیشتری ارائه می دهد.
انواع مختلف ماهی هم می تواند مقدار زیادی امگا 3 را در رژیم غذایی معمول ما فراهم کند. ماهی های روغنی مانند شاه ماهی، ماهی قزل آلا، ساردین و ماهی خال مخالی به طور طبیعی مملو از اسید های چرب امگا 3 بسیار بالایی هستند.
منبع: خبرگزاری دانشجو