گلاب جمعه: فیلمنامه بسیار خوب آبجی من را به حضور در این فیلم ترغیب کرد، قصه ای ابدی که تکراری نمی گردد
به گزارش آی تی گپ، گلاب جمعه می گوید زمانی که فیلمنامه آبجی را خوانده، متوجه شده است که با فیلمنامه بسیار خوبی روبه روست و همین موضوع انگیزه ای برایش ایجاد نموده است که پیشنهاد بازی در آبجی را بپذیرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران به نقل از روابط عمومی موسسه هنروتجربه، گلاب جمعه بازیگر فیلم سینمایی آبجی به کارگردانی مرجان اشرفی زاده که این روز ها در سینما های هنروتجربه روی پرده رفته است، درباره چگونگی آشنایی خود با مرجان اشرفی زاده کارگردان و حضور در این فیلم سینمایی گفت: خانم مرجان اشرفی زاده فیلمنامه را برایم فرستاد و زمانی که آن را خواندم، متوجه شدم با فیلمنامه بسیار خوبی روبه رو هستم همین موضوع انگیزه ای برایم ایجاد کرد که پیشنهاد بازی در آبجی را بپذیرم.
بازیگر آبجی ادامه داد: از سوی دیگر من خواهری داشتم که در اثر ضایعه ای در کودکی اصطلاحا عقب مانده فکری بود پس با تمام آنچه که در فیلمنامه آبجی آمده بود، آشنا بودم چراکه تجربه هایی در این زمینه داشتم و حتی توانستم تجربه هایم را به مرجان اشرفی زاده نیز منتقل کنم.
جمعه با اشاره به اینکه در اولین قرار دیدار با مرجان اشرفی زاده خواهرش را نیز همراه خود برده بوده است، مطرح نمود: زمانی که همراه با خواهرم وارد دفتر این کارگردان شدیم و او را دیدیم، به ایشان گفتم: سلام خانم اشرفی زاده این هم آبجی من. به یاد دارم خانم مرجان اشرفی زاده هم تعجب کرد و به نوعی شگفت زده شد که چگونه انقدر همه موارد با هم یکدست و هماهنگ شده بود و پیش می رفت حتی باید بگویم شاید نام فیلم نیز از همین قرار دیدار انتخاب شد.
این بازیگر پیشکسوت با بیان اینکه خواهرش را مدتی است که از دست داده است، یادآور شد: هر زمان صحبت از آبجی می شد، خواهرم می گفت من نقش آبجی را ایفا می کنم که قسمت نشد.
جمعه با اشاره به اینکه بسیاری از جزییات داستان در فیلمنامه نوشته شده بود، درباره تعامل با کارگردان برای ایفای نقش خود بیان نمود: طبق تجربه ای که من داشتم جزییاتی را به کارگردان منتقل می کردم و در تعامل با هم از آن استفاده می کردیم.
بازیگر آبجی در پاسخ به این پرسش که یکی از جزییاتی که در آبجی بدان پرداخته شد چه بود، توضیح داد: به عنوان مثال سکانسی که در فیلم از تعویض لباس زیر صحبت به میان می آید، ما در تعامل با کارگردان بدان رسیدیم.
وی اضافه نمود: بسیاری از نکات به علت آنکه برای خود مرجان اشرفی زاده هم قابل لمس بود در فیلم لحاظ شد در حقیقت با کارگردان تعامل بسیار خوبی داشتیم چراکه من با لحظه لحظه این شخصیت و زندگی آشنا بودم و طبیعتا پیشنهادهایم پذیرفته می شد البته در لحظه های حساسی که کارگردان به من می گفت فلان کار را انجام بده به ایشان می گفتم شما انجام بدهید تا من متوجه شوم در عمق فکر شما چه می گذرد.
جمعه با اشاره به اینکه در این فیلم سینمایی خود را کاملا در اختیار خانم مرجان اشرفی زاده به عنوان کارگردان آبجی گذاشته بود، اظهار کرد: در حقیقت من جزو آن دسته از بازیگرانی هستم که خود را به دست کارگردان می سپارم و اگر ببینم با کارگردانی همسو نیستم وارد کار و بازی نمی شوم چراکه فیلمساز دوست دارد راه خودش را برود و من به عنوان بازیگر نیز همین طور به همین علت بازیگری کم کار هستم.
بازیگر آبجی با بیان اینکه موضوع این فیلم سینمایی بومی نیست و مربوط به نقطه یا کشور خاصی نمی گردد، مطرح نمود: موضوع این فیلم سینمایی جهانی و تا زمانی که بیماری های این چنینی ریشه کن گردد، ابدی است حتی اگر این فیلم سینمایی را 200 سال دیگر هم به نمایش بگذارند، جذابیت خودش را دارد و آزار دهنده نیست.
وی با اشاره به اینکه کارگردان آبجی فیلم را از روی دغدغه اش ساخته است، گفت: خانم مرجان اشرفی زاده آبجی را نه بر اساس سلیقه عام روز بلکه بر اساس مشغله فکری اش ساخته و احساس نموده است باید این فیلم را بسازد بعلاوه از روز اول به این موضوع واقف بوده است که حتی اگر اثری بسیار استادانه و ماهرانه فراوری کند، در این دوره و زمانه و در ایران مخاطب عام نخواهد داشت.
به گفته جمعه، فیلم آبجی که مقام مادر را یادآوری می نماید و محترمانه ساخته شد، اثری خوب است که 2 ماه فیلمبرداری آن به خوبی و با آرامش گذشت که این موضوع نشات گرفته از آرامش خود کارگردان است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر مخاطبان سینما می خواهند با آرامش در کنار خانواده اثری را دیدن نمایند که تعداد زیادی از مردم با موضوع آن دست به گریبان هستند که در عین حال آزاردهنده نیست و مخاطب را با روحیه خوبی به فکر وا می دارد، می توانند فیلم آبجی را در سینما های هنروتجربه دیدن نمایند.
منبع: خبرگزاری دانشجو