همایش علمی گردشگری و خوراک در لاهیجان برگزار گردید

به گزارش آی تی گپ، اولین همایش علمی گردشگری خوراک و جشنواره غذا با حضور متخصصان و دست اندرکاران صنعت غذایی در هتل شهرزاد لاهیجان برگزار گردید.

همایش علمی گردشگری و خوراک در لاهیجان برگزار گردید

لذت بخشترین تجربه سفر را با دور زمین تجربه کنید.

به گزارش آی تی گپ به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گیلان، شهرود امیر انتخابی مدیرکل میراث فرهنگی این استان اضافه نمود: علاوه بر سخنرانی علمی، واحدهای پذیرایی شهرستان های شرق گیلان شامل لاهیجان، لنگرود، رودسر، سیاهکل و همچنین آستانه اشرفیه انواع فراوریات غذایی خودرا در معرض نمایش و عرضه گذاشتند.

اوگفت: خوراک و غذا به عنوان یکی از مهم ترین جاذبه های گردشگری حال حاضر در جهان است بنابراین برای معرفی بیشتر انواع مدل های غذایی شهرستان های گیلان و درراستای ثبت شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراکی ها این همایش علمی برگزار گردید.

امیر انتخابی یادآور شد: با توجه به ثبت شهر رشت به عنوان شهر خلاق غذا از سوی یونسکو، امیدواریم که این همایش بتواند به اهداف خود برسد.

او توضیح داد: یکی از اهداف مهم این همایش علمی معرفی غذاهای بومی و منطقه ای، معرفی سفره غذای گیلانی احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل هر منطقه در بین مردم، ترویج طبخ و ارائه غذاهای سنتی و بومی هر منطقه در رستوران ها، مراکز طبخ و هتل ها است.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان اضافه نمود: تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم،آمار رو به افزایش تهیه فست فود و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه ساز شیوع روزافزون بیماری هایی مانند سکته قلبی ، سکته مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها شده که ضمن کاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه های درمانی سنگینی را به کشور تحمیل نموده است.

او اظهار داشت: همایش گردشگری خوراک با رویکرد نقش غذادر جذب گردشگران داخلی و خارجی و با چشم انداز دستیابی به اهداف گردشگری به وسیله معرفی فرهنگ غذایی و استفاده از غذاهای محلی و ارگانیک در راستای ارتقای سطح آگاهی و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه برگزارشده است.

20 آذر 1394 شهر رشت به طور رسمی از سوی یونسکو به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی انتخاب و در فهرست شبکه شهرهای خلاق یونسکو ثبت شد. بیش از 450 خوراکی محلی و فرآورده های غذایی در استان گیلان وجود دارد که فرآیند فراوری آن از مزرعه تا سفره سلامت محور است. مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده و گمج کباب ازجمله غذای های محلی گیلان هستند که به ثبت ملی رسیده اند.

منبع: میراث آریا
انتشار: 16 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 357

به "همایش علمی گردشگری و خوراک در لاهیجان برگزار گردید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همایش علمی گردشگری و خوراک در لاهیجان برگزار گردید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید