موافقت نمایندگان با تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری انبارهای شهید شاهوی
به گزارش آی تی گپ، تهران (پانا) - نمایندگان مجلس با تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری انبارهای شهید شاهوی شهر گلستان شهرستان بهارستان موافقت کردند.

نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان درخواست حسن نوروزی نماینده رباط کریم برای تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری انبارهای شهید شاهوی شهر گلستان شهرستان بهارستان با 119 رأی موافق، 32 رأی مخالف و 22 رأی ممتنع از مجموع 236 نماینده حاضر در جلسه با این تحقیق و تفحص موافقت کردند.
مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در تشریح این درخواست گفت: حسن نوروزی نماینده رباط کریم و بهارستان درباره نحوه واگذاری انبار شهید شاهوی شهر گلستان در این شهرستان درخواست تحقیق و تفحص داشت که ادله خود را در یکی از جلسات کمیسیون مطرح نمود و اعضا ضرورت این تحقیق و تفحص را به تصویب رساندند تا مواردی که منجر به تضییع حقوق بیت المال شده است برطرف شود.
منبع: خبرگزاری پانا