خسارت 2 میلیارد و 800 میلیون دلاری به ژاپنی ها بخاطر تعویق المپیک 2020
به گزارش آی تی گپ، هزینه ای که ژاپن برای تعویق یک ساله بازی های المپیک توکیو باید بپردازد، معین شد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از Inside the games، نشست سه جانبه ای بین کمیته برگزاری المپیک 2020 و نمایندگان دولت متروپولین توکیو و دولت ژاپن برگزار گردید. در این جلسه هزینه تعویق یکساله المپیک توکیو اعلام شد. قرار شد این هزینه توسط سه طرف تامین گردد.
تعویق بازی ها 2 میلیارد و 800 میلیون دلار برای ژاپنی ها هزینه اضافی و خسارت در پی خواهد داشت که دولت متروپولین 1 میلیارد و 100 میلیون دلار، کمیته برگزاری بازی ها 1 میلیارد دلار و دولت ژاپن 700 میلیون دلار یاری خواهند کرد.
کمیته برگزاری بازی ها در کوشش است تا هزینه های اضافی در برگزاری المپیک را حذف کند که این موارد شامل کاهش تعداد مقامات حاضر در بازی ها، اصلاحات زیرساختی که باعث کاهش میزان روشنایی می گردد و همچنین حذف مراسم خوشامدگویی در دهکده ورزشکاران می گردد.
گفته می گردد کمیته برگزاری بازی ها، 960 میلیون دلار باید برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در طول برگزاری بازی ها هزینه کند.
منبع: خبرگزاری ایسنا