غذاهای تند تایلندی

به گزارش آی تی گپ، در آسیای شرقی خوردن غذای تند غیر عادی نیست مردم تایلند هم خوراکی تند دوست دارند و شما هم اگر علاقه به فلفل دارید میتوانید خوراکی های تایلندی که معرفی میکنیم را بچشید.

غذاهای تند تایلندی

6 غذای تایلندی برای عشق فلفل ها

تایلند جدا از تمام جاذبه های طبیعی و تاریخی ای که دارد، یکی از بهترین مقاصد خوراکی دوست هاست. در گوشه و کنار این کشور می‌توانید غذاهای تایلندی رنگارنگ و خوشمزه و صد البته تند را با ارزان ترین قیمت تهیه کنید. اگر به دنبال تجربه طعم های تازه و متفاوت در تور تایلند هستید با ما همراه شوید.

اسپرینگ رول (Spring Roll) تایلند

اسپرینگ رول یک غذای سبک و خوشمزه تایلندی است. اصل این غذا چینی است اما می توان گفت اسپرینگ رول از غذاهای مورد علاقه ی بیشتر شرقی ها و حتی تعدادی از کشورهای غربی است. این غذای خوش مزه را می توانید در گاری های غذای خیابانی پیدا کنید که به همراه سس چیلی شیرین سرو می شود.

پد تای (Pad Thai) تایلند

پد تای یکی از غذاهای سنتی و اصیل تایلندی است که می توانید در اغلب رستوران های دنیا آن را پیدا کنید. اما نوع پد تایی که در خارج از تایلند پیدا می کنید کاملا متفاوت است و رستوران ها برای نزدیک کردن طعم این غذا به ذائقه ی مشتریان شان، معمولا طعم اصیل آن را خراب می کنند. این غذا از غذاهای معروف خیابانی در تور تایلند است و در مکان های مختلفی از تایلند می توانید آن را پیدا کنید. ماده ی اصلی این غذا نودل برنج است.

کای جیو (Kai Jeow) تایلند

کای جیو نوعی املت تایلندی است که با برنج سرو می شود. برای تهیه ی این غذا، مخلوط تخم مرغ ،سس ماهی و چیلی را در روغن سرخ می کنند که به همراه برنج سفید و سس چیلی خورده می شود. شاید به نظرتان ترکیب تخم مرغ و برنج با سس چیلی چندان خوب از آب درنیاید ولی کافی است یکبار این غذا را امتحان کنید تا عاشقش بشوید.

سوپ مرغ تایلند

مواد استفاده شده در این سوپ مثل سوپ مرغ در کشورهای دیگه است اما طعم آب این سوپ کمی متفاوت است. برای تهیه مایع آن سیر، استخوان مرغ، پیاز و زنجبیل را می جوشانند که ترکیب بی نظیری از طعم ها را خلق می کند. این سوپ معمولا با سس ماهی، شکر و ریحان تازه سرو می شود.

سوم تم (Som Tam) تایلند

سوم تم اصلی ترین و رایج ترین غذای تایلندی است. در هر گوشه و کناری از این کشور می توانید گاری های غذای خیابانی را ببینید که این غذا را می فروشند. سوم تم در واقع نوعی سالاد است که از ترکیب پاپایا، هویج، بادام زمینی، گوجه فرنگی، گیاه درخت پالم، لوبیا سبز، سس ماهی و مقدار زیادی فلفل چیلی درست می شود. این سالاد طعم خیلی تندی دارد، با این حال نمی توانید دست از خوردنش بردارید.

پد کرا پا (Pad Kra Pao) تایلند

این غذای تایلندی ترکیبی از ریحان و تکه های مرغ سرخ شده است که به همراه برنج، تخم مرغ سرخ شده و چیلی سرو می شود. این غذا برای زمانی که دلتان حسابی هوس یک غذای تند می کند، بهترین انتخاب است. حتی اگر از آشپز بخواهید که غذایتان را تند نکند در زبان تایلندی ها به این معنی است که حداقل دو عدد چیلی را داشته باشد! فروشنده های غذای خیابانی معمولا گوشت این غذا را ریزتر خرد می کنند و طعم اصیل تری دارند.

انتشار: 23 دی 1396 بروزرسانی: 21 مهر 1399 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 14

به "غذاهای تند تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای تند تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید