طرز تهیه چیپس سرکه ای ترد خانگی
به گزارش آی تی گپ، چیپس سرکه ای، یکی از تنقلات پرطرفدار برای سنین مختلف است. مخصوصاً بچه ها و نوجوانان به این خوراکی مجذوب کننده بسیار علاقه دارند. اما تهیه یک یا چند بسته چیپس سرکه ای بازاری، ممکن است در شرایطی خاص مقدور نباشد. بنابراین برای پر کردن اوقات فراغت بچه ها خود می توانید طرز تهیه چیپس خانگی در منزل را امتحان کنید. طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی بسیار راحت است و از طرفی مسائل جانبی خرید از بازار را به حداقل می رساند. امیدوار هستیم با مطالعه این مقاله از بلاگ خبرنگاران لحظات زیبایی برای عزیزانتان فراهم کنید.

سرکه ای کردن چیپس به نوعی مزه دار کردن سیب زمینی قبل از سرخ کردن است. حال آن که طرز تهیه چیپس سرکه ای و انواع مزه ها، اصول و روشی مشابه دارند. روش پخت چیپس سرکه ای بسیار آسان است و برای اینکه شکل و فرم چیپس ها مشابه چیپس بازاری گردد، کار شگفت انگیزی لازم نیست. کافی است اندازهی سیب زمینی، سرکه و نمک در اختیار داشته باشید و دست به کار شوید. در ادامهٔ این مقاله طرز تهیه چیپس خانگی در منزل نوشته شده است، پس دست بجنبانید. چنانچه مواد اولیه زیر را در اختیار ندارید، می توانید آنها را به سرعت از خبرنگاران تهیه کنید.
طرز تهیه چیپس خانگی با بکینگ پودر
پیش تر در مقاله ای مجزا طرز تهیه چپس ساده را آنالیز نموده ایم، اما برای این که چیپس سرکه ای خانگی را مشابه چیپس بازاری درست کنید، کافی ست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید. مواد اولیه زیر به تعداد 2 نفر و کل مدت زمان آماده سازی و پخت حداکثر 2 ساعت است. در ادامه همین مقاله با طرز تهیه چیپس فلفلی و نمکی نیز آشنا خواهید شد.
مواد لازم
- سیب زمینی بزرگ 2 عدد
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- سرکه 3 قاشق غذا خوری
- روغن سرخ کردنی به اندازه لازم
- بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
- یخ و آب سرد به اندازه لازم
خرید چیپس از خبرنگاران با تخفیف بیشتر!ِ
مراحل آماده سازی
- 2 عدد سیب زمینی بزرگ را خوب شسته و پوست بگیرید. سپس با رنده چیپس کن یا قالب های فرم دار رنده، سیب زمینی ها را به ورق ها نازک و فرم دار تقسیم کنید.
- در ظرفی گود، بکینگ پودر، سرکه و نمک را با هم مخلوط نموده و خوب هم بزنید.
- سپس اندازه آب به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
- حال نوبت افزودن ورق های سیب زمینی است. ورق ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید تا تمام سیب زمینی ها در ظرف قرار گیرند.
- مخلوط سرکه باید روی سیب زمینی ها را بپوشاند، بنابراین اگر هنوز سیب زمینی ها در مخلوط غوطه ور نشده اند، اندازهی آب اضافه کنید.
- روی مواد را با یخ پر کنید و آرام آرام هم بزنید تا مواد به خورد سیب زمینی ها برود.
- مدت 1 ساعت به مواد درون ظرف استراحت بدهید.
- پس از 1 ساعت، سیب زمینی ها را در صافی ریخته تا آب اضافی آن ها گرفته گردد.
- سپس روی یک دستمال نخی تمیز، ورق های سیب زمینی را بچینید تا جای ممکن رطوبت آنها از بین برود.
حتما بخوانید: طرز تهیه چیپس و پنیر خانگی با توستر یا فر
مرحله پخت
- قابلمه یا تابهٔ گودی برای سرخ کردن انتخاب کنید.
- نیمی از ظرف را پر از روغن سرخ کردنی کنید و منتظر شوید روغن کاملاً داغ گردد.
- ورق های خشک شده را یکی یکی درون ظرف روغن بیندازید.
- چیپس سرکه ای شما زمانی آماده است که ورق ها کاملاً طلایی شده باشند.
- پس از این که تمام ورق های سیب زمینی سرخ و طلایی شدند، آنها را روی پارچه نخی تمیز بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته گردد.
- حال چیپس سرکه ای خانگی شما برای سرو آماده است.
حتما بخوانید: طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب
نکات مهم
- در صورت در اختیار نداشتن ابزار فرم دهنده سیب زمینی، از چاقوی تیز برای ورقه ای کردن سیب زمینی ها بهره ببرید.
- استفاده از سرخ کن بسیار بهتر خواهد بود.
- برای سرخ کردن باید سرعت عمل داشته باشید. تمام سیب زمینی ها را به صورت یک جا در سرخ کن یا تابه نریزید، زیرا به هم می چسبند.
- باید ورق های سیب زمینی را در هنگام سرخ کردن، سریعاً پشت و روی کنید تا نسوزند.
مزه دار کردن چیپس خانگی
اگر دستور آشپزی بالا را به دقت مطالعه نموده باشید، متوجه می شوید که مهمترین مرحلهٔ طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی، مزه دار کردن آن است. بنابراین با استناد به همین روش می توانید سیب زمینی را با انواع مواد چون (فلفل، لیمو ترش، سیر و خامه) مزه دار کنید.
- کافیست مزه مورد علاقهٔ خود را انتخاب نموده و مخلوطی از مزه مورد نظر، آب و یخ تهیه کنید.
- سپس ورق های نازک سیب زمینی را درون مخلوط طعم دار ریخته و روی آن یخ بریزید و آرام هم بزنید.
- استفاده از بکینگ پودر در تمام مزه های چیپس خانگی الزامی است تا فرم چیپس ها مشابه چیپس های بازاری و ترد گردد.
- حتماً ضروری است به سیب زمینی های مزه دار، مدت 1 ساعت استراحت داده و پس از آن ورق های مزه دار شده را خشک کنید.
- در مرحله نهایی ورق ها را در اندازه زیادی روغن داغ سرخ کنید.
- روغن گیری چیپس خانگی در مرحلهٔ نهایی الزامی است.
حتما بخوانید: فرق بین پنیر گودا و چدار در طعم، روش فراوری و مواد مغذی آن ها
کلام آخر
چیپس سرکه ای، میان وعده ای پرطرفدار از دستهٔ تنقلات است، از این رو می توان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد. ما در این مقاله سعی کردیم به تمام نکات مهم در خصوص طرز تهیه چیپس خانگی در منزل بپردازیم. امیدوار هستیم با مطالعه و پیاده سازی دستور آشپزی بالا، لحظات زیبایی را در کنار عزیزان خود تجربه کنید. این نکته را نباید فراموش کنید که خبرنگاران در تمام لحظات زندگی، پشتیبان و حامی تجارب ارزشمند شماست. بنابراین اگر نکته یا تجربهٔ دیگری در زمینه طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی دارید، نظرات خود را برای ما ارسال کنید.
با نصب و استفاده از اپلیکیشن خبرنگاران به بیش از 5000 کالای متنوع در دسته بند ی های گوناگون نظیر تنقلات، لبنیات، خواربار، میوه و سبزیجات تازه، نان، مواد پروتئینی، لوازم بهداشتی و آرایشی … دسترسی خواهید داشت. خبرنگاران به شما این امکان را می دهد تا به صورت آنلاین و با تخفیف تمامی اجناس مورد احتیاج خود را به صورت یکباره تهیه نموده و در زمانی کوتاه درب منزل خود تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ مارکت