طرز تهیه پنکیک موز و توت فرنگی
به گزارش آی تی گپ، یکی از صبحانه های جذاب که می تواند انرژی شما را تا اواسط روز تامین کند، پنکیک است.
به گزارش خبرنگاران، وعده ای راحت که می توانید با انواع خامه و میوه متنوع آن را سرو کنید و با یک تغییر در وعده صبحانه، انرژی دوچندانی را ذخیره کنید.
مواد لازم برای تهیه پن کیک موز و توت فرنگی:
آرد: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
کره: 30 گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار بسیار کم
طرز تهیه و دستور پخت پن کیک موز و توت فرنگی:
1. آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
2. در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا زرده و سفیده یک دست گردد. سپس شیر و کره ذوب شده را اضافه کنید.
3. سپس تخم مرغ و شیر و کره ترکیب شده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.
4. ماهیتابه ای را روی شعله قرار دهید و وقتی داغ شد، با استفاده از یک قلمو، کف ماهیتابه را چرب کنید.
5. با ملاقه هر میزان از مایه را که فکر می کنید ضروری است، در یک نقطه کف تابه بریزید تا به شکل یک دایره دربیاید. با توجه به حجم ماهیتابه، این کار را تکرار کنید. مواظب باشید که مایه هر دایره با هم ترکیب نگردد و یک فاصله ای را مدنظر قرار دهید.
6. دو تا سه دقیقه صبر کنید و وقتی حباب هایی روی پنکیک مشاهده کردید آن را برگردانید. مراقب باشید که پنکیک زیاد سرخ نگردد زیرا لطافتش را از دست می دهد و خشک می گردد.
7. پنکیک شما آماده است و می توانید با خامه سفید یا خامه شکلاتی و انواع میوه ها روی آن را تزیین کنید.
منبع: ایرنا
منبع: جام جم آنلاین