طرز تهیه آسان کیک سه شیر یا ترس لچس کیک در خانه
به گزارش آی تی گپ، شیرینی پزی و درست کردن کیک در خانه از آن جمله هنرها و سرگرمی های خانه داری است که اگر در دامش بیفتید دیگر نمی توانید خودتان را نجات بدهید. چرا؟ چون بیش از حد جذاب و وسوسه انگیز است و باید قید کالری و رژیم را بزنید. فرض کنید خودتان در خانه کیک شکلاتی بی بی درست کنید یا زولبیا بامیه بازاری ماه رمضان را در خانه با دستان خودتان تهیه کنید. از انواع باقلوا و کنافه و سایر شیرینی ها و کیک ها هم نگذریم. در این میان کیک سه شیر که یک نوع کیک اسفنجی بسیار لذیذ است، از آن دسته کیک های مشهور و محبوب خانگی که به خاطر به کار رفتن سه نوع شیر در ترکیب آن بافتی بسیار لذیذ و دلچسب دارد. طرز تهیه کیک سه شیر مشهور به کیک ترس لچس کیک که اصالتی اسپانیایی دارد و در مکزیک هم بسیار محبوب است با دستور شف طیبه را در مجله خبرنگاران بخوانید.
جهت دریافت خدمات قیمت طراحی ویلا با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های ساختمانی ویلا و باغ کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
طرز تهیه کیک سه شیر یا ترس لچس
مواد لازم
آرد سفید: 1 و ½ لیوان فرانسوی دسته دار
کره: 100 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
وانیل: 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 پنس (نوک قاشق چایخوری)
مواد لازم برای شربت کیک
شیر عسلی: 1 قوطی
شیر رینبو (شیر تغلیظ شده) کوچک: 1 عدد
خامه: 100 گرم
شیر: 2/3 لیوان (در صورت تمایل از شیر نارگیل بهره ببرید)
طرز تهیه
مرحله اول
در روش پخت پرطرفدارترین کیک خانگی یعنی کیک سه شیر ابتدا فر را روشن و در دمای 180 درجه تنظیم کنید تا گرم گردد. در اولین قدم پخت کیک ابتدا باید کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم گردد. وقتی کره به دمای اتاق رسید و نرم شد آن را خوب هم بزنید تا لطیف و یکدست گردد. سپس شکر و وانیل را اضافه کنید. شکر و وانیل که با کره ترکیب شدند تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط و 3 بار الک کنید. سپس مخلوط آرد الک شده را در سه مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید و هر بار در حدی با همزن هم بزنید که آرد کاملا مخلوط گردد.
مرحله سوم
حالا یک قالب 35 در 25 را با مقداری روغن مایع چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. سطح کار را صاف کنید. شاید در نگاه اول مایه کیک کم به نظر برسد و ارتفاعش کم باشد اما در فر حسابی پف می نماید. قالب کیک را در طبقه وسط فر به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید.
مرحله چهارم
در فاصله پخت کیک گلیز یا شربت کیک 3 شیر را آماده کنید. در طرز درست کردن شربت برای کیک خانگی سه شیر کار سختی پیش رو ندارید. کافی است هر سه شیر را با هم در مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید. بعد از بیرون آوردن کیک از فر با یک چنگال تمام قسمت های کیک را سوراخ کنید و سپس شربت را روی کیک بریزید. روی قالب را بپوشانید و کیک را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب جا بیفتد.
مرحله پنجم
بعد از 24 ساعت کیک سه شیر را با خامه فرم گرفته که با خامه قنادی یا خامه صبحانه درست نموده اید خامه کشی کنید. خامه را با لیسک یا ته قاشق روی کیک بمالید و در همه جای آن پخش کنید. با این تزیین کیک سه شیر شما تبدیل به یک کیک تولد خانگی هم می گردد و می توانید به عنوان یک کیک تولد لذیذ یا یک دسر ساده و ارزان و کم هزینه به آن نگاه کنید. دستور پخت کیک ترس لچس به همین ترتیب است، اگر شما هم این کیک را در منزل درست می کنید تجربه خود را در بخش کامنت های این مطلب با ما در میان بگذارید.
منبع: افق کوروش