طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش نشدنی

به گزارش آی تی گپ، یکی از خوشمزه ترین مرباها مربای گل است که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش نشدنی

مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی:

  • گل (محمدی، رز): 100 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت مربای گل محمدی:

1. گلبرگ ها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.

2. پس از خشک شدن کامل، میزانی از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.

3. بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.

4. در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.

5. بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید میزان آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگ ها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.

فوت و فن ها:

- گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.

- برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید میزانی از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود؛ بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.

- حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ های رنگ صورتی استفاده کنید.

- برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 16 مهر 1400 بروزرسانی: 16 مهر 1400 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 1914

به "طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش نشدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش نشدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید