طرز تهیه ماهی شکم پر؛ غذایی مناسب آخر هفته ها
به گزارش آی تی گپ، غذاهایی که با عنوان شکم پر شناخته می شوند معمولا زمان طولانی تری از بقیه غذاها برای طبخشان صرف می شوند؛ به همین خاطر بهترین زمان برای درست کردن آنها آخر هفته است که هم فرصت کافی داریم هم حوصله. ماهی شکم پر هم یکی از این غذاهاست که لذت آن به خوردن با جمع های محبت آمیز و فامیلی است. غذایی نه چندان سخت که تنها کافی است با هیجان مشغول درست کردنش شویم.
با ما همراه باشید و درباره وبلاگ سفرها بیشتر بدانید.
مواد لازم:
- ماهی سفید یا هر ماهی دلخواه: 1 عدد
- پیاز خرد شده: 1 لیوان
- گشنیز خرد شده: 1 لیوان
- سیر تازه خرد شده: نصف لیوان
- رب انار: 3 قاشق غذاخوری
- گردو: 10 عدد
- روغن: 3 قاشق غذاخوری
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه: 4 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران: به میزان دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت:
1. بیرون و داخل ماهی را با آب لیموی تازه، فلفل، نمک، روغن، زردچوبه و زعفران آغشته کنید و در یحچال بگذارید تا طعم دار گردد.
2. پیازداغ درست کنید و در حین سرخ شدن سیر و گردو و رب انار را به آن اضافه کنید.
3. سپس سبزی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
4. تمام این مواد را داخل شکم ماهی نموده و پر کنید.
5. برای جلوگیری از بیرون ریختن مواد از شکم ماهی می توانید ماهی را با نخ بخیه کنید.
6. روی ماهی را هم به صورت اریب چند برش سطحی بدهید تا کامل پخته گردد.
7. سپس ماهی را در یک ظرف که با روغن چرب شده بگذارید و با دمای 180 درجه داخل فر قرار دهید. روی ماهی را هم با کره بپوشانید.
8. 40 دقیقه زمان کافی است تا ماهی آماده گردد.
9. می توانید اطراف ماهی سیب زمینی و هویج و کرفس هم بگذارید تا بوی ماهی به صورت کامل گرفته گردد.
منبع: ایرنا زندگی