طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

به گزارش آی تی گپ، اگر به طعم و مزه بادمجان علاقه دارید می توانید این ساندویچ خوشمزه را برای شام یا ناهار تهیه و به دلخواه از نان باگت یا نان همبرگر برای سرو این ساندویچ بهره ببرید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

ساندویچ مرغ و بادمجان یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه است که با مرغ گریل شده تهیه می گردد. شما می توانید مرغ را داخل تابه یا ساندویچ ساز گریل کنید و به دلخواه داخل ساندویچ پنیر ورقه ای قرار دهید. مواد میانی این ساندویچ دلخواه است و می توانید از گوجه و کاهو و پیاز حلقه ای به دلخواه بهره ببرید. امروز در خبرنگاران طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

  • سینه مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • بادمجان 3 عدد
  • گوجه 2 عدد
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 حبه
  • سس چیلی 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پول بیبر، پاپریکا و پودر پیاز به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

مرحله اول

ابتدا باید مرغ را مزه دار کنید. برای این کار سینه مرغ را با یاری چاقو برش بزنید و بدون استخوان کنید و داخل نایلون قرار دهید و کمی با بیفتک بکوبید تا نازک گردد. سپس داخل یک کاسه قرار دهید و سیر ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید و به همراه روغن زیتون و ادویه ها خوب مزه دار کنید و نیم ساعت تا 1 ساعت زمان دهید.

مرحله دوم

وقتی مرغ ها در حال استراحت هستند بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای یا طولی برش بزنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید. 20 دقیقه زمان دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته گردد و بعد بشویید و داخل تابه سرخ کنید.

مرحله سوم

مرغ را از مواد مرینت جدا کنید. داخل یک تابه کمی روغن بریزید و مرغ ها را داخل تابه سرخ کنید. می توانید از تابه معمولی یا گریل بهره ببرید و مرغ ها را هر 2 دقیقه برگردانید تا خوب بپزد ولی آبدار بماند تا ساندویچ خشکی نداشته باشید.

مرحله چهارم

گوجه فرنگی ها را بشویید به صورت حلقه ای خرد و داخل تابه سرخ کنید. پیاز را نیز پوست بگیرید و کمی تفت دهید تا نرم گردد. داخل نان باگت یا همبرگر سس چیلی و مایونز بزنید و مرغ گریل شده و بادمجان و گوجه و پیاز را روی هم قرار دهید و سرو کنید. اگر به دستور غذاهای فوری علاقه دارید، طرز تهیه کتلت گوشت با پنیر پیتزا را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

  • مرغ را با مواد و ادویه دلخواه مزه دار کنید.
  • به جای روغن زیتون می توانید از روغن مایع بهره ببرید.
  • مرغ ها هر چقدر در مواد مرینت بیشتر بماند خوشمزه تر می گردد.
  • می توانید به بادمجان ها کمی ماست بزنید تا روغن کمتری جذب کند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ترفندهای آشپزی 7 راه جلوگیری از شفته شدن برنج را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 31 شهریور 1401 بروزرسانی: 31 شهریور 1401 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 2243

به "طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید