طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون ، خوشمزه و متفاوت

به گزارش آی تی گپ، آیا دوست دارید ترشی انبه را در منزل تهیه کنید و از خواص انبه بهره مند شوید اما فکر می کنید کار سختی است؟ ترشی انبه با روغن زیتون، ترکیبی بی نظیر از طعم ترش و شیرین انبه و عطر دل نشین روغن زیتون است که هر ذائقه ای آن را دوست دارد. با دستورالعمل ساده و گام به گامی که در ادامه می گوییم می توانید به راحتی در خانه ترشی انبه درست کنید. پس همراه ما باشید تا طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون را با جزییات به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون ، خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

  • انبه کال یا رسیده به اندازه لازم
  • روغن زیتون به ازای هر کیلو انبه حدود 150 میلی لیتر
  • سرکه سفید یا سیب به ازای هر کیلو انبه حدود 100 میلی لیتر
  • سیر 4-5 حبه
  • نمک، فلفل قرمز به اندازه لازم
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
  • سیاه دانه نصف قاشق چای خوری
  • ادویه کاری (اختیاری) نصف قاشق چای خوری
  • برگ بو 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

1. آماده سازی انبه ها

اولین مرحله از طرز تهیه ترشی ا نبه سبز با روغن زیتون درست مثل طرز تهیه ترشی انبه بندری این است که انبه ها را بشویید و پوست بگیرید. بعد هسته آن ها را جدا نموده و به قطعات مکعبی یا خلالی برش بزنید. در نهایت هم انبه ها را به همراه زردچوبه و نمک به مدت یک شبانه روز در آفتاب قرار دهید تا کمی نرم شده و طعم شان بهتر گردد.

2. تهیه مخلوط ادویه

وقتی انبه های سبز، خوب نرم شدند نوبت آن است که ادویه ترشی انبه را آماده کنید برای این کار ابتدا تمام ادویه ها (زردچوبه، فلفل قرمز، تخم گشنیز، سیاه دانه، کاری و برگ بو) را در هاون یا آسیاب قهوه آسیاب کنید تا پودر شوند. بعد سیر را پوست بگیرید و خوب له کنید.

3. تهیه و پخت ترشی انبه

اکنون و در این مرحله از طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون در یک قابلمه بزرگ، انبه ها، سیر له شده و مخلوط ادویه و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس سرکه را اضافه کنید و روی حرارت میانه بگذارید تا به جوش آیند. در نهایت حرارت را کنید و اجازه دهید ترشی به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا انبه ها کاملا بپزند و طعم ها هم به خوبی با هم ترکیب شوند.

هم زمان در یک ظرف کوچک دیگر روغن زیتون را گرم نموده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز گردد. در نهایت هم مخلوط روغن زیتون و رب را به ترشی اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید.

پس از سرد شدن کامل ترشی، آن را در شیشه های تمیز و خشک ریخته و درب آن ها را محکم ببندید. ترشی انبه را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. ترشی انبه معمولاً تا چند ماه قابل نگهداری است.

نکات تکمیلی برای تهیه ترشی انبه

تهیه ترشی انبه در خانه، به شما این امکان را می دهد تا با استفاده از مواد اولیه تازه و باکیفیت، ترشی سالم و خوشمزه تهیه کنید. اما برای رسیدن به برترین نتیجه، باید به نکات و فوت وفن های خاصی توجه کنید. با رعایت این نکات می توانید ترشی انبه ای تهیه کنید که از نظر طعم و کیفیت بسیار بهتر از ترشی های صنعتی است.

اهمیت ادویه برای تهیه ترشی انبه

اندازه ادویه ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. مثلا اگر دوست دارید ترشی تندتری داشته باشید، می توانید از فلفل قرمز بیشتری بهره ببرید. یا برای رنگ بهتر می توانید از کمی زردچوبه بیشتر بهره ببرید. و حتی برای طعم متفاوت می توانید از ادویه های دیگری مانند زنجبیل، دارچین یا هل هم بهره ببرید.

استفاده از شکر در تهیه ترشی انبه با روغن زیتون

استفاده از شکر در تهیه ترشی انبه با روغن زیتون، یک روش رایج برای تعدیل طعم ترش انبه و ایجاد یک تعادل دلپذیر بین شیرینی و ترشی است. شکر علاوه بر طعم، به حفظ رنگ طبیعی انبه و افزایش ماندگاری ترشی هم یاری می نماید.

اما اگر دوست داشتید از شکر در تهیه ترشی انبه خود بهره ببرید، بهتر است حتما آن را در ابتدای پخت ترشی به مواد اضافه کنید کاملا حل گردد. و دقت داشته باشید که اندازه شکر هم را می توانید با ذائقه خود تنظیم کنید.

مدت زمان نگهداری ترشی انبه

مدت زمان نگهداری ترشی انبه در یخچال، بسته به نوع مواد اولیه و روش تهیه آن فرق دارد. به طور معمول، ترشی انبه در یخچال به مدت چند ماه قابل نگهداری است. بهتر است برای نگهداری ترشی انبه از ظروف شیشه ای تمیز و خشک بهره ببرید.

استفاده از انبه به روش های مختلف

اگر دوست دارید از انبه به عنوان یک میوه تابستانی همواره بهره ببرید، قطعا یکی از راه های نگهداری آن تهیه ترشی انبه است اما اگر بخواهید، می توانید با آن سس انبه هم تهیه کنید. یکی از روش های مجذوب کننده تهیه این سس را می توانید در مطلب طرز تهیه سس انبه با انبه تازه در کتاب کاله بخوانید.

یادتان باشد برترین زمان مصرف انبه، در فصلش است بنابراین تا می توانید در تابستان با این میوه خوشمزه برای خود اسموتی تهیه کنید. طرز تهیه اسموتی انبه با بستنی وانیلی را می توانید با جزییات در کتاب کاله مطالعه کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 مرداد 1403 بروزرسانی: 14 مرداد 1403 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 2420

به "طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون ، خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون ، خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید