اعطای وام بانکی به فعالان حوزه صنایع دستی

به گزارش آی تی گپ، اعطای تسهیلات بانکی به فعالان حوزه صنایع دستی در بخش خصوصی که تولیدات آن ها در زمره رشته های رو به رشد و پرمخاطب صنایع دستی بشمار می آیند از برنامه های حمایتی معاونت صنایع دستی است.

اعطای وام بانکی به فعالان حوزه صنایع دستی

سازمان میراث فرهنگی، بهمن نامور مطلق در تشریح جزئیات بسته اشتغال صنایع دستی گفت:

اعطای تسهیلات بانکی به فعالان حوزه صنایع دستی در بخش خصوصی که فراوریات آن ها در زمره رشته های رو به رشد و پرمخاطب صنایع دستی بشمار می آیند از برنامه های حمایتی معاونت صنایع دستی است.

وی ادامه داد:

در راستای حمایت از صنایع دستی و حمایت از جامعه به ویژه جوانان، در سطح سازمان یک طرح اشتغال امکان پذیر و سریع داریم که بر اساس آن سازمان سعی دارد قریب به یکصد و چهل هزار شغل را که شامل 70 هزار شغل در عرصه صنایع دستی و 70 هزار شغل در حوزه گردشگری است ایجاد کند.

نامور مطلق افزود که در این طرح که عنوان آن بسته اشتغال است، برای 70 هزار شغلی که در حوزه صنایع دستی در نظر گرفته شده، هم برش استانی و هم برش تخصصی و زیرساخت های اشتغال در معاونت تعیین شده و به طور میانگین برای هر فردی که وارد این حوزه می گردد بخصوص در خصوص رشته های رو به رشد صنایع دستی که بازار روی خوش به آن ها نشان می دهد و امکان توسعه و پیشرفت بیشتری دارند، بین 23 تا 25 میلیون تومان وام اشتغال پرداخت می گردد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی افزود که در این طرح بعلاوه نزدیک به 30 هزار اشتغال روستایی و به طور مستقل به معاونت روستایی نهاد ریاست جمهوری ارائه شده و گفته شده که سازمان میراث فرهنگی آمادگی ایجاد اشتغال در این حوزه را دارد ، امیدوار هستیم با تصویب این طرح در توسعه ، توسعه و ترویج صنایع دستی و برطرف مشکل و معضل بیکاری که سبب مسائل و آسیب های اجتماعی می گردد، اتفاقات مثبتی صورت گیرد.

وی بعلاوه افزود:

بسته اصلی اشتغال سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وسیله ریاست سازمان در هیات دولت مطرح شده است که در صورت تصویب این طرح، شاهد اشتغال زایی برای جوانان با استفاده از اعتباری اندک خواهیم بود.

نامور مطلق در خصوص تسهیلات بانکی به فعالان صنایع دستی گفت که برای اولین بار ردیف بودجه مجزایی برای صنایع دستی تعریف شده بدین شکل که باوجود مسائل اعتباری دولت، خوشبختانه این حساسیت ایجاد شده است که ردیف بودجه ای مجزا برای صنایع دستی تعریف گردد.

وی ادامه داد که ردیف بودجه با رقمی حدود 30 میلیارد تومان برای فعالان صنایع دستی در نظر گرفته شده است و علاوه بر این رقم، طی مذاکره با بانک های عامل، تسهیلاتی نیز از این طریق در اختیار فعالان صنایع دستی قرار خواهد گرفت.

معاون صنایع دستی گفت: تسهیلاتی معادل 60 میلیارد تومان از سوی بانک ها برای حوزه صنایع دستی در نظر گرفته شده است.

نامور مطلق با بیان اینکه تسهیلات بانکی به رغم ابلاغ، هنوز تخصیص نیافته، افزود: تسهیلات بانک ها در پنج محور شامل ایجاد و احداث پایانه های صادراتی صنایع دستی، احداث مراکز طراحی و خانه های ترویج صنایع دستی، آماده سازی و تجهیز ابنیه تاریخی به منظور تبدیل آن ها به بازارچه های صنایع دستی، توسعه مجتمع های کارگاهی فراوریی صنایع دستی برای حمایت از برند سازی محصولات صنایع دستی مناسب با شان ملی و بین المللی و برنامه حوزه های مدیریتی شامل ترویج، فراوری و فروش صنایع دستی به بخش خصوصی اختصاص خواهد یافت.

منبع: کجارو / ایرنا
انتشار: 15 آبان 1403 بروزرسانی: 15 آبان 1403 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 2454

به "اعطای وام بانکی به فعالان حوزه صنایع دستی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعطای وام بانکی به فعالان حوزه صنایع دستی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید