آشنایی با سبزیجات مفیدی که شاید تابحال نخورده باشیم

به گزارش آی تی گپ، به طور کلی سبزیجات، از مهم ترین عضو های هرم غذایی هستند. یک رژیم غذایی کامل و سالم، باید تمامی موارد مهم یعنی قلات و کربوهیدرات ها، ویتامین ها، میوه ها، پروتئین ها و از همه مهم تر سبزیجات را در خود جای داده باشد.در این مقاله 5 سبزی غیر متداول را به شما معرفی میکنیم.

آشنایی با سبزیجات مفیدی که شاید تابحال نخورده باشیم

5 سبزی بسیار مفید که احتمالا هرگز امتحان نکرده اید!

از سبزیجات برگ دار همیشگی خسته شده اید؟ وقت آن است که کمی تنوع ایجاد کنید و این 5 سبزی غیرمتداول را امتحان نمایید.

همه ما می دانیم که کاهو، اسفناج و حتی کلم کیل از سبزیجات برگ دار محبوب هستند اما سبزیجات بسیار دیگری نیز وجود دارند که میزان زیادی مواد مغذی مفید به بدن می رسانند و وقتی به روش های مناسب پخته و سرو شوند، طعم لذیذی هم دارند.

اگر عاشق مواد غذایی مختلف هستید یا می خواهید در سبزیجات مصرفی تان تنوع ایجاد کنید، سعی کنید سبزیجات زیر را به رژیم غذایی تان اضافه نمایید:

برگ های بالای هویج
برگ های بالای هویج در مقایسه با سبزیجات ریشه ای، 6 برابر ویتامین C دارند و بعلاوه حاوی مقادیر خوبی از پتاسیم، ویتامین K و کلسیم می باشند.

آنها را ریز خرد کنید و به بلغورعربی اضافه نمایید. طعم تلخ آنها بخاطر محتوای پتاسیم بالایی است که دارند بنابراین هنگام انتخاب کردن غذای موردنظرتان برای افزودن آنها، حواستان به این مساله باشد.

بعضی کارشناسان می گویند که این برگ ها یک ضدعفونی کننده طبیعی هستند. این بدان معناست که می توانید آنها را آب بگیرید و بعنوان یک دهان شویه طبیعی بهره ببرید طبیعت، باورنکردنی است، مگرنه؟

(برگ های بالای هویج باید بطور مستقیم از بالای هویج جدا شوند و نباید آنها را از بوته های وحشی که شبیه برگ های بالای هویج هستند، بچینید چون اینها می توانند سمی باشند).

علف نخودی ستاره ای و علف نخودی رایج
علف نخودی رایج، یک وینگرت خوشمزه می سازد و می تواند بصورت خام در سالادها یا بصورت پخته مانند اسفناج مصرف گردد. تمام قسمت های این گیاه خوردنی و مغذی است ازجمله ساقه ها، برگ ها و گل ها و همه آنها نیز طعم خوبی دارند.
هوتوینیا معروف به مخمر ماهی
هوتوینیا یک گیاه محبوب در شرق برای درمان شرایط هایی مانند کاهش باکتری، ازبین بردن سموم و مبارزه با آسم و حساسیت می باشد.

این سبزی برگ دار، یک طعم ماهی بسیار متمایز دارد که آن را برای غذاهای ویتنامی مانند ورمشیل لیمویی ایده آل می سازد، چون این سبزی برگ دار یک طعم ماهی به غذا می دهد که با سلیقه هرکسی سازگار نیست.

جوت لید
یک سبزی برگ دار دیگر با طعمی مشابه اسفناج. این سبزی برگ دار که در بعضی نقاط دنیا بعنوان یک داروی گیاهی برای درمان مشکلاتی مانند یبوست، کرم، آرتروز و سفت شدن شریان ها نیز بکار می رود، در سوپ ها فوق العاده است. برگ های جوت غنی از آنتی اکسیدان ها، کلسیم، پتاسیم و فیبر رژیمی هستند.
کوماتسونا / اسفناج خردل ژاپنی
برگ های کوماتسونا غنی از ویتامین A و B هستند و سرشار از فیبر محلول و نامحلول می باشند. فیبر برای یاری به داشتن یک دستگاه گوارش سالم و پیشگیری از سرطان کولون در رژیم غذایی مورد احتیاج است. این سبزی برگ دار برای استفاده در سوپ میسو، بسیار مناسب می باشد.

مزایای سلامتی واقعی همه سبزیجات برگ دار، تنها زمانی ظاهر می شوند که آنها بصورت خام مصرف شوند. بنابراین اگر می خواهید از آنها بصورت پخته بهره ببرید و درعین حال حداکثر مواد مغذی را جذب نمایید، سعی کنید آنها را بیش از حد نپزید. اما در هر صورت از سبزیجات برگ دار تازه در رژیم غذایی تان بهره ببرید.

منبع: سایت راستینه

منبع: راسخون
انتشار: 18 آبان 1400 بروزرسانی: 18 آبان 1400 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 1954

به "آشنایی با سبزیجات مفیدی که شاید تابحال نخورده باشیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با سبزیجات مفیدی که شاید تابحال نخورده باشیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید