مقاله: طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر

به گزارش آی تی گپ، در این فاصله زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. شیر و زرده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و کرمی شوند. بعد از این که مایه داخل قابلمه خنک شد، کرم تخم مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

مقاله: طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر

ابتدا شیر، خامه، وانیل، دارچین و جوز هندی را داخل یک قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. صبر کنید تا مواد به جوش آیند و بلافاصله شیرجوش را از حرارت بردارید. مواد نباید جوش بخورند و طعم جوشیدگی بگیرند؛ بنابراین بلافاصله بعد از دیدن حباب هایی روی سطح مایع حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید تا مواد از داغی افتاده و کمی خنک شود.

مجددا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حدود سه تا چهار دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا زره تخم مرغ کمی از حالت خامی در بیاید. معجون شیر و تخم مرغ آماده سرو است. اما برای این که معجون شکل و شمایل بهتری داشته باشد، می توانید سفیده ها را هم اضافه کنید. برای این کار سفیده ها را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا آنقدر پف کند که در صورت برگرداندن کاسه نریزند. سفیده ها را به قابلمه اضافه کنید و حدود پنج دقیقه بپزید. اینطوری معجون پف دار ما آماده است. اگر رژیم لاغری دارید، می توانید برای شیرین کردن این معجون مقوی به جای شکر از عسل استفاده کنید.

منبع مقاله: طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر

انتشار: 13 دی 1400 بروزرسانی: 13 دی 1400 گردآورنده: itgap.ir شناسه مطلب: 2014

به "مقاله: طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر" امتیاز دهید

1 کاربر به "مقاله: طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید